Проведено нараду заступників директорів з виховної роботи

17.02.2022 року на базі РУО проведено нараду заступників директорів з виховної роботи за участі завідувача сектору профілактики правопорушень Служби у справах дітей по Московському району Департаменту служб у справах дітей Харківської міської ради Чкірі А.С., шкільного офіцера поліції - інспектора 1 взводу 3 роти 1 батальйону УПП в Харківській області ДПП, старшого лейтенанта поліції Осадчого М.О., начальника Відділу соціальної роботи по Московському району м.Харкова ХМЦСС «Довіра» Леонової Т.О.

Були розглянуті наступні питання:

1. Про підсумки профілактичної роботи з питань запобігання всім видам дитячого травматизму в закладах загальної середньої освіти Московського району м.Харкова в 2021 році та про завдання на 2022 рік.

2. Про стан дитячого травматизму в січні-лютому 2022 року.

3. Про план районних виховних заходів на березень 2022 року.

4. Про підсумки роботи в 2021 році щодо профілактики злочинності та правопорушень серед школярів та про завдання на 2022 рік.

5. Про удосконалення спільної роботи фахівців Управління освіти, Служби у справах дітей по Московському району Департаменту служб у справах дітей Харківської міської ради, сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції в Харківській області, шкільних офіцерів поліції - інспекторів відділу зв’язків із громадськістю УПП в Харківській області ДПП, Відділу соціальної роботи по Московському району м.Харкова ХМЦСС «Довіра» з попередження правопорушень, злочинності, насильства, булінгу, запобігання дитячій бездоглядності і жорстокого поводження з дітьми, здійснення правоосвітницької роботи в закладах освіти з учнями та батьківською громадськістю, роботи з пропаганди здорового способу життя, попередження наркоманії, токсикоманії та СНІДу у 2022 році.

6. Про формування превентивного виховного середовища у школі (з досвіду роботи ХСШ №3).

7. Про ознайомлення з методичними рекомендаціями з платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus «Протидія булінгу (цькуванню) в закладі освіти» та «Профілактика та попередження булінгу (цькування) в закладах освіти».

Кiлькiсть переглядiв: 65