Проведено нараду заступників директорів з виховної роботи

16.12.2021 року на базі РУО проведено нараду заступників директорів з виховної роботи з наступним порядком денним:

1. Про роботу щодо підготовки та проведення новорічних та різдвяних свят, зимових шкільних канікул, запобігання дитячого травматизму під час зимових канікул.

2. Про стан роботи в закладах загальної середньої освіти району з профілактики правопорушень та злочинності серед дітей та неповнолітніх у 4 кварталі 2021 року.

3. Про розробку планів спільних заходів закладів загальної середньої освіти, Управління освіти адміністрації Московського району Харківської міської ради зі Службою у справах дітей по Московському району Департаменту служб у справах дітей Харківської міської ради, сектором ювенальної превенції Харківського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції в Харківській області, шкільними офіцерами поліції - інспекторами відділу зв’язків із громадськістю УПП в Харківській області ДПП, Відділом соціальної роботи по Московському району м.Харкова ХМЦСС «Довіра» з попередження правопорушень, злочинності, насильства, булінгу, запобігання дитячій бездоглядності і жорстокого поводження з дітьми, здійснення правоосвітницької роботи в закладах освіти з учнями та батьківською громадськістю, роботи з пропаганди здорового способу життя, попередження наркоманії, токсикоманії та СНІДу на 2022 рік

4. Про стан дитячого травматизму в ЗЗСО району за листопад-грудень 2021 року.

5. Про заходи Управління освіти адміністрації Московського району Харківської міської ради щодо запобігання всім видам дитячого травматизму на 2022 рік.

6. Про заходи Управління освіти адміністрації Московського району Харківської міської ради, спрямовані на запобігання та профілактику злочинності, насильства, булінгу, формування здорового способу життя, правову освіту учнів закладів загальної середньої освіти на 2022 рік.

7. Про заходи щодо впровадження інклюзивної освіти на 2022 рік (в рамках реалізації освітнього проекту «Розвиток інклюзивної освіти в Харківській області», затвердженого рішенням колегії Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 29.03.2017 року)

8. Про ознайомлення з планом районних виховних заходів на 2022 рік.

9. Про планування проведення нарад заступників директорів з виховної роботи на 2022 рік.

10. Про впровадження в Україні пілотного проєкту ВООЗ «Школи без нікотину та тютюну».

11. Про реалізацію Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні.

12. Про алгоритм дій у разі надходження інформації про випадок булінгу в закладі освіти (з досвіду роботи ХЗОШ №122).

Кiлькiсть переглядiв: 104